NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Een boxspring bevordert je gezondheid

2 Minuten lezen
boxspring voor gezondheid

Een goede nachtrust is cruciaal voor de gezondheid.

Miljoenen mensen in Nederland fitnessen en vele advertenties gaan over voeding en diëten, maar minstens zo belangrijk voor de gezondheid is rust (slaap). Daarom geef ik je in deze blog de voordelen van een boxspring en waarom ik denk dat die kan helpen bij een betere gezondheid.

Een matras en een bedbodem

Op sommige dagen werk ik de hele dag en voetbal (training) ik in de avond. Bij thuiskomst maak ik wat eten en dan ben ik helemaal gesloopt. Niets is dan lekkerder om lekker uit te rusten in een comfortabel bed. Al jaren slaap ik op een boxspring, dit is een combinatie van een matras en een bedbodem. Een soort zacht dubbel matras, je kunt je vast wel voorstellen, hoe comfortabel zo’n boxspring moet liggen.

De boxspring

Er zijn avonden dat ik vrij ben en als snel naar de slaapkamer ga om daar op mijn boxspring, een Netflix serie te bekijken. Het bed is namelijk nog een stuk comfortabeler dan mijn bank in de woonkamer. Je stapt echt heel gemakkelijk in de boxspring en de toplaag maakt hem extreem comfortabel. Een boek lezen kan lastig worden in een boxspring, want je valt zo in slaap!

Slaap is cruciaal voor de gezondheid

Het is algemeen bekend dat veel mensen in Nederland slecht slapen of slaap problemen hebben. Dit is problematisch, omdat slapen cruciaal is voor de gezondheid. Wil je een keer goed slapen? Dan kan je overnachten bij De Golden Tulip Leiden. Daar kom je helemaal tot rust. Als je niet goed slaapt loop je meer kans op ziektes. Dit zijn o.a. ziektes als Obesitas, Alzheimer en hart- en vaatziektes. Maar zelfs als je één dag niet lekker hebt geslapen, merk je het de volgende dag al. Je bent minder scherp of voelt je gewoon niet zo lekker, vergelijk het met een kater. Deze nachten heb ik gelukkig nauwelijks meer sinds ik slaap in mijn boxspring. 

Een topaankoop

Van jongs af aan ben ik altijd al sportief geweest en zo let ik bijvoorbeeld op mijn voeding en train ik meerdere keren in de week. Dit is geen speciale opoffering voor mij, want ik hou gewoon enorm veel van sport en wil graag zo gezond mogelijk zijn. Op mijn nachtrust lette ik echter nauwelijks, want ik bleef altijd laat op om te gamen of om series te kijken. De laatste jaren ben ik me pas bewust geworden hoe belangrijk slaap ook is voor de gezondheid en ik kan je vertellen dat ik me veel beter voel sinds ik eerder na bed ga en sinds ik mijn boxspring kocht.  Ik heb nog geen moment spijt heb gehad van het kopen van mijn boxspring. Elke avond opnieuw geniet ik weer van de warmte en het comfort. Wat een verschil met mijn vorige bed, daarin was het gewoon lastig om in slaap te komen. Ik lag nooit echt lekker. Met mijn boxspring is dat echt compleet anders en de kans dat ik ooit nog in een ander type bed slaap is enorm klein, dit was echt een topaankoop.

Gerelateerde berichten
Slapen

Dekbedden voor in jouw slaapkamer

3 Minuten lezen
Een goede nachtrust begint met het juiste dekbed. Het kiezen van een dekbed dat past bij jouw slaapkamer en persoonlijke behoeften is…
Slapen

Hoe weet u wanneer het tijd is om uw matras te vervangen?

5 Minuten lezen
Wordt u suf en slapeloos wakker, hoeveel rust u ook neemt? Draait u de hele nacht door en kunt u zich niet…
Slapen

Welke geuren beïnvloeden uw slaap?

4 Minuten lezen
We weten allemaal hoe belangrijk een goede nachtrust is. Maar wist u dat bepaalde geuren u kunnen helpen om beter te slapen?…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *