NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Sanitair

Het opblaasbare bubbelbad

2 Minuten lezen

Een jacuzzi is een toonbeeld van luxe. Een beetje influencer heeft wel een foto op zijn of haar instagram staan waar ze in een bubbelbad zitten ergens in een duur hotel op kosten van de zaak. Het wordt vaak in verband gebracht met het leiden van een luxe leventje en is iets dat eigenlijk alleen rijke mensen zich kunnen veroorloven. Maar vrees niet arme mensen, ook jij kan zijn zoals de oh zo geweldige elite. Want nu is het de jacuzzi opblaasbaar voor jan en alleman, die niet het geld hebben om er één in het balkon van het penthouse te laten bouwen.

Het streven naar luxe

Wat zijn nou belangrijke dingen in het leven immers. Een eerste hele belangrijke is geld. Geld geeft macht en met macht kun je belangrijke dingen doen zoals het aanschaffen van een 6 persoons jacuzzi. Maar gelukkig hoef je tegenwoordig niet zo veel macht meer te hebben om een bubbelbad te kunnen betalen. Met de komst van een opblaasbaar bubbelbad heb je niet meer heel veel geld nodig voor zo’n duur bad, maar ook heb je niet meer de enorme hoeveelheid ruimte nodig die een jacuzzi inneemt. Je kan hem immers gewoon leeg laten lopen als je er klaar mee bent en hem weer naar buiten brengen als je het tijd vindt voor je wekelijkse sessie van je elitair voelen.

Streven naar gelijkheid

Wat is de opblaas jacuzzi toch een mooie overbrugging tussen de elite en dat wat daaronder bungelt. Nu kan niet alleen de elite zich bezig houden met een extreme mate van consumptie, maar kan ook het gewone volk zich schuldig gaan maken aan grotere maten van overconsumptie. Op die manier wordt de kloof tussen rijk en minder rijk toch een stukje kleiner en houden we Nederland keurig tevreden. 

Boekje erbij in het bubbelbadMisschien kan je zelfs overwegen om je bubbelbad experience te combineren met wat minder hedonistische bezigheden. Lees bijvoorbeeld een boek. Het maakt niet uit waar het over gaat, maar het liefst iets dat je aanspreekt. Verdiep je in andere culturen en probeer je eigen intellect te vergroten. Streef er naar om de dingen te begrijpen, of ze juist los te laten en te accepteren dat ze niet te begrijpen zijn. Probeer eens iets nieuws, probeer eens te mediteren en kijk wat er gebeurt, misschien kom je nog eens tot een inzicht dat je vastgeroeste wereldbeeld omgooit.

Gerelateerde berichten
Sanitair

Dieptereiniging sanitair

2 Minuten lezen
Dieptereiniging sanitair is meer dan alleen oppervlakkig poetsen. Het is een grondige aanpak om ervoor te zorgen dat uw sanitaire voorzieningen niet alleen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *