NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Hoe je de beste locatie vindt voor je bedrijf

1 Minuten lezen
Amerikaanse stad

Wellicht is het tijd om het kiezen van een bedrijfsruimte bovenaan de takenlijst te plaatsen. Voor businesses die klanten proberen te lokken met gebruik van een etalage is het kiezen van een locatie wellicht wel het belangrijkste aspect. Je kunt de beste producten aanbieden, maar als niemand je weet te vinden heb je er niks aan. Er wordt beweert dat in de fysieke winkel wereld drie factoren het belangrijkst zijn, namelijk: locatie, locatie en locatie. Een zorgvuldige bepaling van een nieuwe bedrijfsruimte is van cruciaal belang, niet alleen voor de detailhandel, maar ook voor andere consumentenservice bedrijven voor zowel de b2c als b2b markt. 

Factoren die meespelen

Het bepalen van de locatie kan door uzelf zo eenvoudig of complex worden gemaakt. Zo zijn er gebruik worden gemaakt van geavanceerde locatie analyse tools die kunnen voorzien van verkeerspatronen, demografische en levensstijl van de afnemers. Daarnaast kan er met gebruik van de tools de concurrenten worden geanalyseerd. Bovendien kan er gekeken worden naar verkeersgeneratie in de buurt, zoals andere retailers die mensen naar een gebied trekken, industriële- of kantoorparken, maar ook hogeschool en ziekenhuizen. Het distributieverkeer kan geanalyseerd worden op basis van snelwegen of voetverkeer.

Ook het schoonhouden van de bedrijfspanden telt mee in de overweging. Met een schoonmaakbedrijf zorg je voor een nette bedrijfsomgeving.

Tip: Bedenk goed waar de grootste concurrenten zitten. Het is in veel gevallen het beste om zo dicht mogelijk bij hen te zitten. Zij hebben in veel gevallen een groot deel van hun marketingbudget uitbesteed aan het genereren van traffic naar hun locatie. Waarom geld uitgeven wanneer dat al is gedaan voor je?

Stel vragen over je nieuwe locatie


Welke vragen kun je jezelf stellen voor het overwegen van je locatie?

  1. Bevindt de faciliteit in een geschikte zone voor uw bedrijf?
  2. Is het pand groot genoeg? Is er genoeg ruimte voor het kantoor, opslag en werkruimte?
  3. Voldoet het pand aan de lay-out vereisten?
  4. Zijn het gunstige huurvoorwaarden?
  5. Kan je gekwalificeerde medewerkers vinden in het gebied waar de faciliteit zich bevindt?

Gerelateerde berichten
Vastgoed

Een Kijkje Achter de Schermen: Werken bij een Woningcorporatie

2 Minuten lezen
De sleutel tot betaalbaar en kwalitatief wonen. Woningcorporaties spelen een cruciale rol in de Nederlandse samenleving door betaalbare huisvesting te bieden aan…
Vastgoed

De makelaar: jouw gids naar het perfecte koophuis

2 Minuten lezen
Als je op zoek bent naar een nieuw huis, kan het proces overweldigend zijn. er zijn zoveel factoren om rekening mee te…
Vastgoed

Zo sluit jij een hypotheek af voor je nieuwe huis

2 Minuten lezen
Veel mensen die een eerste eigen huis gaan kopen weten van te voren niet precies hoe het proces van een hypotheek afsluiten…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *