NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Verhuizen naar Leeuwarden? Huur een verhuisbedrijf in

2 Minuten lezen
verhuisdozen inpakken

Verhuizen naar Leeuwarden? Een nieuwe, fijne plek midden in de Friese hoofdstad. Iets moois om naar uit te kijken. Maar een verhuizing zelf brengt wel altijd veel drukte met zich mee. Alles inpakken en weer uitpakken op uw nieuwe plek. Zware dozen, zware meubelstukken, die u wellicht eerst nog moet demonteren. Misschien moet u zelfs de trap of en af. Kortom, een hele klus. Dat kan handiger én veiliger. Met een goed verhuisbedrijf uit Leeuwarden.

Hulp van verhuisbedrijf uit Leeuwarden

Dat verhuizen naar Leeuwarden moet u ook helemaal niet alleen doen. Het beste is om een goed verhuisbedrijf uit de buurt in te schakelen. Dat kost u misschien wat meer, maar in ruil daarvoor hoeft u niet met al die zware dozen te sjouwen. Uw rug zal u daarvoor dankbaar zijn. Maar los daarvan heeft een verhuisbedrijf ook het juiste materiaal om uw inboedel veilig van uw oude naar uw nieuwe adres in het hart van Friesland te rijden. Een goed voorbeeld daarvan is de traplift. 

Kies zelf de rolverdeling tijdens de verhuizing

Hoeveel de verhuizers u uit handen nemen, is aan u. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf al het servies of glaswerk in- en uit te pakken. De verhuizers buigen zich dan ondertussen over uw meubels. Maar u kunt ook kiezen voor een complete verhuizing. In het kort kunnen de erkende verhuizers u helpen met onder meer het volgende:

  • Het in- en uitpakken van de losse inventaris, zoals servies, glaswerk, boeken en kleding.
  • Het demonteren en op uw nieuw adres monteren van uw meubilair. Zoals wandmeubels, linnenkasten en (water)bedden.
  • Het verhuizen van grote stukken zoals de piano, wasmachine of een hoekbank
  • Het afhalen en ophangen van lampen
  • Het bieden van een tijdelijke opslaglocatie voor uw archief, inboedel of inventaris. Ook in Leeuwarden.

Verhuizen naar de Friese hoofdstad op latere leeftijd

Verhuizen is dus even een drukte. Zeker op een latere leeftijd kan u een verhuizing als meer stressvol ervaren. Helemaal een omslag wordt het als u naar een kleiner appartement of zorginstelling gaat verhuizen. Het laatste wat u dan wilt is alles te moeten regelen om de verhuizing soepel te laten verlopen. Ook dan is het erg aan te raden om een verhuisbedrijf in te huren. Zij weten hoeveel impact een verhuizing kan hebben en nemen u desnoods alles uit handen. Dat scheelt enorm. Zij kunnen – naast het eerder genoemde rijtje – u ook helpen met het af- en aansluiten van uw tv, pc of radio en uw eventueel overtollige meubelen naar de kringloop brengen. Of een ander goed doel. 

Zorgeloos verhuizen naar Leeuwarden

Een verhuizing naar Leeuwarden is mooi. Een nieuw hoofdstuk in uw leven. Terwijl u al in uw hoofd de woonkamer inricht, brengen de verhuizers alles op uw nieuwe plek in Leeuwarden. Hoeveel er voor u geregeld wordt, is aan u. De verhuizers komen vaak eerst bij u langs en bekijken samen met u wat er verhuisd moet worden en wat u zelf meenemen. Geheel kosteloos.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Verhuisbedrijf inhuren

2 Minuten lezen
Verhuizen is altijd een ontzettend drukke periode. Het kan namelijk zijn dat je om verschillende redenen moet verhuizen naar een andere locatie….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *