NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Moderne beveiliging voor je huis

2 Minuten lezen
hangslot

Tegenwoordig zijn er veel opties om je huis te beveiligen. Moderne beveiliging is niet alleen effectief, maar ook goedkoper dan eerst. Dat komt omdat de technologie steeds sneller ontwikkelt en de consumentenmarkt daardoor goedkopere producten kan aanbieden.

Waar vroeger het halen van alarmsystemen en camera’s nog een hele investering was, is het nu een stuk betaalbaarder. Voor enkele honderden euro’s heb je al een hele set voor je huis. Ook de mobiele telefoon maakt tegenwoordig een groot verschil in hoe je woning wordt beveiligd. Met een mobiele telefoon kan je bijvoorbeeld altijd je op je IP camera’s kijken, waar je ook bent. Op deze manier hebben mensen die op vakantie gaan toch nog een extra stukje zekerheid wanneer ze altijd kunnen kijken hoe het er thuis aan toe gaat.

Daarnaast sturen de alarmsystemen een automatisch bericht wanneer er iets aan de hand is. Als je dus op werk zit krijg je gewoon een melding dat bijvoorbeeld een van de alarmen is afgegaan. Dit zorgt ervoor dat je sneller kan reageren.

Camera’s en alarmsystemen

Er zijn diverse soorten camera’s en allemaal hebben ze hun eigen functie. Er zijn camera’s voor buiten en voor binnen. Met een gefixeerde positie of eentje die je 360 graden kan draaien. In de jaren is vooral de kwaliteit sterk vooruit gegaan. De HD IP camera’s geven een scherp beeld én zijn van afstand te bekijken. Overal waar je internetverbinding hebt kan je meekijken.

Vaak kiest men voor een combinatiepakket waarbij je ook gelijk rookmelders, inbraakalarmen en brandalarmen bij de camera’s koopt. Zo weet je dat er niets geks aan de hand is elke keer als je de deur uit gaat.

Sloten laten plaatsen

Een van de oudste manieren om inbrekers buiten de deur te houden is door het plaatsen van een slot. Met een slotenmakersbedrijf kies je de sloten die het beste passen bij je woning. Laat je hiervoor door een van de monteurs adviseren. Zij weten wanneer het zin heeft om een anti-inbraakstrip te laten plaatsen of bijvoorbeeld om de sloten te verwisselen omdat ze oud zijn.

Een slotenmaker plaatst bij inbraak snel nieuwe sloten zodat je niet bang hoeft te zijn dat alles voor het grijpen ligt. Maak gebruik van de spoed diensten wanneer het niet kan wachten.

Snelle tips voor je beveiliging

De veiligheid van je woning begint bij je eigen gedrag. Door in de zomer altijd alles op slot te doen als je naar buiten gaat en niet bijvoorbeeld even de achterdeur open te laten verklein je de kans op insluipingen. Ook aandacht geven aan wat je in de tuin laat staan vergroot de veiligheid. Vaak gebruiken insluipers een klikobak of een ladder uit de schuur om via de tweede verdieping binnen proberen te komen.

Door deze opties te ontnemen maak je het de insluipers en inbrekers moeilijk om je woning in te komen en kiezen ze liever voor een huis wat minder beveiligd is.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Hoe houden uw sloten het uit tegen een breekijzer?

5 Minuten lezen
Heb je ooit een dief gezien die van die lange, gebogen gereedschappen gebruikt die ze “klauwen” noemen om in te breken in…
Beveiliging

Inbraak voorkomen tijdens de vakantieperiode

2 Minuten lezen
We gaan weer richting de vakantieperiodes en of je nu op zomervakantie gaat of vaker weg bent van huis door het mooie…
Beveiliging

Beveilig je woning en verklein de kans op inbraakdiefstal

2 Minuten lezen
Ook in Nederland hebben we veel te maken met inbrekers. De aantallen lopen de laatste jaren af, maar zijn nog steeds enorm…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *